Nově vyrábíme REFILL cívky. Postupně pro Vás

naskladňujeme různé materiály a barvy.

close Zavřít

Nejnovější příspěvky

Archivované příspěvky

První rok života PWS400K

První rok působení firmy PRINT WITH SMILE, která vznikla ze spolupráce s Ready Rebel a RR400K , na trhu s 3D tiskárnami lze bez nadsázky označit za velmi úspěšný.

Model PWS400K si během roku našel cestu k více než stovce spokojených zákazníků nejen v České republice a střední Evropě. Tiskárna, která cestovala nejdál na jih je v Argentině, nejdál na sever pak v Norsku a nejdál na východě je na Ukrajině.  

Velkým úspěchem nováčka PRINT WITH SMILE (PWS) s modelem PWS400K na trhu s 3D tiskárnami,   byla hned v dubnu 2023 účast v souboji 3D tiskáren na výstavě 3DEXPO a jejich bronzová medaile v konkurenci s dlouholetými hráči v oblasti 3D tisku. Toto umístění dokládá vysokou kvalitu a konkurenceschopnost modelu PWS400K, což je pro nováčka na trhu významný úspěch.

Soutěžící a konečné pořadí v Souboji 3D tiskáren 2023 bylo následující:

 3D Expo - výsledky 2023

Toto umístění nejenže ukazuje vysokou úroveň kvality, kterou model PWS400K přináší na trh s 3D tiskárnami, ale také posiluje postavení značky PRINT WITH SMILE v očích zákazníků a odborné veřejnosti. Skutečnost, že se nováček dokázal prosadit mezi etablovanými jmény v průmyslu, svědčí o velkém potenciálu jejich produktu a značky. Dalšími soutěžními tiskárnami byly:  

Raise3D E2, FLsun V400, Trilab Deltig 2,  Felix Pro L, Ankermake M5 a  sCube. V soutěži se posuzovala nejen rychlost výtisku, ale také jeho kvalita.

3D tiskárna PWS400K je navržena tak, aby, díky své PLUG & PLAY konfiguraci, robustní konstrukci, a možnosti vzdálené kontroly, vyhovovala potřebám škol, firem i domácností.

PWS400K na Formnextu 2023

Tichý chod tiskárny pod 40 dB a světelné notifikace o stavu tisku, pak přináší uživatelům vysoký komfort při používání. Tiskárna PWS400K dosahuje skvělých tiskových rychlostí, aniž by to bylo na úkor kvality tisku, což je výsledek použití kvalitních komponent.

Mezi další významné vlastnosti patří předinstalovaný plugin pro vzdálenou správu a monitoring, možnost ovládání tiskárny z mobilního telefonu prostřednictvím cloudové aplikace Karmen, automatické vypínání po dokončení tisku, detekce chyb, a mnoho dalšího. Tiskárna je schopna tisknout všechny materiály do teploty až 300 stupňů a je vybavena hotendem s měděným heatblockem a titanovým heatbreakem.

Společnost PRINT WITH SMILE využívá pro dodávky svých dílů společnosti jako TECH-MODEL, PROTOPRINT, SPECTODA,  KARMEN-TECH a dalšími lokální tuzemské dodavateli např. hliníkových profilů, CNC frézování a dokonce i tiskových podložek,  což z ní činí příklad úspěšného podporovatele lokálního průmyslu.

Vzhledem k tomu, že firma PRINT WITH SMILE patří mezi uznávané výrobce rozmanitého sortimentu 3D filamentů, od PLA až po technické kompozitní materiály, vlastníci jejich 3D tiskáren určitě uvítají možnost využít speciální zákaznické slevy při nákupu filamentů značky PWS.

S takovým úspěchem za první rok je jasné, že PWS má světlou budoucnost před sebou.

"Chcete tisknout s úsměvem? Tiskněte s PRINT WITH SMILE !" nejenže zní jako slib, ale v praxi se ukazuje jako realita. Spokojenost zákazníků a široká geografická rozmanitost, kde se tiskárny PWS400K již používají, jsou jasným důkazem kvality, kterou firma do svých produktů vkládá.

A jaké novinky si PWS připravuje na rok 2024?  Společnost neustále pracuje na rozšiřování svého portfolia 3D tiskáren. Po úspěšném uvedení modelu PWS400K, nyní připravuje další model v provedení COREXY. Tento nový přírůstek do rodiny 3D tiskáren PRINT WITH SMILE bude mít číslo modelu rozhodně vyšší než 400, což naznačuje, že půjde o výrazně vylepšenou verzi s ještě lepšími vlastnostmi a vyšší tiskovou rychlostí.

Připojte se k nám a staňte se součástí naší cesty plné inspirace a naší komunity. Těšíme se na každý nový příspěvek, který s vámi můžeme sdílet.

·        Instagram: https://www.instagram.com/printwithsmile/

·        Facebook: https://www.facebook.com/printwithsmile

·        Twitter: https://twitter.com/PWS400

·        Discord: https://discord.gg/WT79nBvWc2

·        Youtube: https://www.youtube.com/@printwithsmile2588

Publikováno v: Novinky PWS

Zanechat komentář